Om Mission

Mission er en del af The Standard. Et kulinarisk hus på kajen af Københavns Inderhavn, der huser fire unikke restaurantkoncepter.

Mission er en moderne og uformel restaurant inspireret af mellemøsten og middelhavsområdet. Retterne serveres til at dele rundt om bordet, og maden er lavet fra bunden af lokale råvarer og med grøntsager i centrum. Her er en fri og kreativ tilgang til maden, der stammer fra en californisk tankegang, hvor mennesker med mange hundrede forskellige baggrunde lever og spiser sammen side om side.

Vi vægter det lokale højt og værdsætter de muligheder, sæsonernes skiften skaber i vores nærområde. For eksempel, er vores mel lavet af økologisk korn fra Kornby Mølle, der har hjemme lige uden for København. Helt generelt elsker vi de danske grøntsager, som er omdrejningspunktet i de fleste af vores retter, og bruger vi kød, er det med en kærlig tanke til både miljøets og dyrets velfærd.

Læs mere om The Standard her.

TAKE AWAY


Få Mission med hjem imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away, så vi fortsat kan tilbyde god mad til de lokale. Læs mere om menu og bestilling her.