ALLE RETTERNE SERVERES TIL DELING PÅ BORDET OG KOMMER FRA KØKKENET, SOM DE ER KLAR


Snacks
35,-
OLIVEN ELLER NØDDEMIX
75,-
FLADBRØD
LABNEH, AUBERGINE, URTER105,-
BRAISERET LAM PÅ TOAST
CHILI, YOGHURT, ZA’ATAR
65,-
Mission Surdejsbrød
RICOTTA, PURLØG, TØRRET BLÆKSPRUTTE
90,-
Calzone Fritto
Scamorza, Nduja, Gammel Knas75,-
Ceviche tostadas
Sandart, knoldselleri, sprøde skalotteløg

Pizza
125,-
MARGRETHE
TOMAT, BØFFELMOZZARELLA, VESTERHAVSOST, BASILIKUM, HVIDLØG130,-
4 CHEESE EXTRAVAGANZA
MOZZARELLA, BLÅ VESTERHAV, PECORINO, BRÆNDT LØG, HYLDEBLOMST, KØRVEL145,-
SVAMPE
LARDO, SCAMORZA, TIMIAN
140,-
SALSICCA
TOMAT, SVAMPE, CHILI, GRØNKÅLSCHIPS145,-
TUSCAN
LUFTTØRRET SKINKE, TØRREDE TOMATER, PESTO, CHILI135,-
SALAMI
RICOTTA, MOZZARELLA, TOMAT


Plates
90,-
ÆBLE & KÅLRABI SALAT
CREME FRAICHE, VALNØDDER, SOLSIKKEKERNER
90,-
HONNINGRISTET HOKKAIDO GRÆSKER
CREME FRAICHE, “PUMPKIN SPICE”, SALVIE, BRUNET SMØR
100,-
MINI ROMAINESALAT
GEDEOST DRESSING, GRANATÆBLE, MEYERS RUGBRØD
95,-
BRÆNDTE GULERØDDER
PISKET FETA, DUKKAH, SYLTEDE INGEFÆR
95,-
STEGT BROCCOLI
tahini, sesam, tørret æggeblomme100,-
CRISPY CHICKEN WINGS
FISKESAUCE OG KIRSEBÆREDDIKE-DRESSING120,-
NYRETAPPE STEAK
RØD PEBER-CREME, OREGANO130,-
QUINOA
SÆSONENS GRØNTSAGER, BLØDKOGT SOYAÆG125,-
SPINATTagliatelle
COURGETTE, MASCARPONE, shitake135,-
TOMATFUSILLI
BRAISSERET, STÆRK PØLSE PÅ FRILANDSGRIS, TØRRET LABNEH
Dessert
65,-
Mission Signatur Soft Serve
MÆLK OG VANILJE TWIST, KIRSEBÆRKOMPOT, PUFFEDE RIS