KITCHEN TRIP 295 ,-

MENU MED PIZZA, PASTA OG EN MASSE ANDET AT DELE MED MISSION SIGANTUR SOFT ICE TIL DESSERT

(TILFØJ ÉN KØDRET FRA FRITGÅENDE LANDBRUG + 50kr)

PARTY PACKAGE 600 ,-

1 VELKOMST-COCKTAIL, KITCHEN TRIP + ØL, VAND OG VIN AD LIBITUM I 2 TIMER

 
 
ALLE RETTERNE SERVERES TIL DELING PÅ BORDET OG KOMMER FRA KØKKENET, SOM DE ER KLAR

Snacks

35,-

OLIVEN ELLER NØDDEMIX

30,-

Surdejstoast

OLIVENOLIE, ZA' ATAR, EVOO
90,-

Calzone Fritto

Scamorza, Nduja, Gammel Knas
60,-

FLADBRØD

LABNEH, AUBERGINE, URTESALAT
75,-

KYLLINGELEVER PÅ TOAST

SYLTET SOMMERFRUGT, ESTRAGON, DRUEMOST
75,-

BUFFALO BLOMKÅL

BLÅSKIMMELOST CREME, HVIDLØGSCHIPS, LØVSTIKKE
75,-

Ceviche tostadas

ZANDART, knoldselleri, sprøde skalotteløg
110,-

LAMMECARPACCIO

GRØN CHILI-PESTO, MOSTE TOMATER

Pizza

125,-

MARGRETHE

TOMAT, MOZZARELLA, VESTERHAVSOST, BASILIKUM, HVIDLØG
135,-

4 CHEESE EXTRAVAGANZA

MOZZARELLA, BLÅ, VESTERHAVSOST, PECORINO, BRÆNDT LØG, HYLDEBLOMST, KØRVEL
140,-

PANCETTA

TOMAT, PALMEKÅL, OREGANO
140,-

SALSICCA

TOMAT, SVAMPE, CHILI, GRØNKÅLSCHIPS
145,-

TUSCAN

LUFTTØRRET SKINKE, TØRREDE TOMATER, PESTO, CHILI
130,-

KARTOFFEL

GEDEOST, ROSMARIN, SORT PEBER

Plates

85,-

CONFIT GULERØDDER

KERNEMÆLKSRICOTTA, VALNØDDER, MYNTE
95,-

STEGT BROCCOLI

NDJUA PØLSER, TØRRET OLIVEN, OREGANO
90,-

BRÆNDT SPIDSKÅL

TAHINI, SYLTEDE LØG, CROUTONER, SUMAK
100,-

CRISPY CHICKEN WINGS

FISKESAUCE OG KIRSEBÆREDDIKE-DRESSING
120,-

NYRETAPPE STEAK

RØD PEBER-CREME, OREGANO
120,-

QUINOA

SÆSONENS GRØNTSAGER, BLØDKOGT SOYAÆG
125,-

SPINATTagliatelle

COURGETTE, MASCARPONE, shitake
135,-

TOMATFUSILLI

BRAISSERET, STÆRK PØLSE PÅ FRILANDSGRIS

Dessert

60,-

SOFT SERVE TWIST

MÆLK OG FERSKEN TWIST, KORIANDERFRØ-KIKS