KITCHEN TRIP 295 ,-

MENU MED PIZZA, PASTA OG EN MASSE ANDET AT DELE MED MISSION SIGANTUR SOFT ICE TIL DESSERT

 

TILFØJ ÉN KØDRET FRA FRITGÅENDE LANDBRUG + 50kr

 
 
ALLE RETTERNE SERVERES TIL DELING PÅ BORDET OG KOMMER FRA KØKKENET, SOM DE ER KLAR

Snacks

35,-

Oliven eller blandede nødder

30,-

Surdejstoast

ZA' ATAR, EVOO
90,-

Calzone Fritto

Scamorza, Nduja, Gammel Knas
60,-

Fladbrød

Labneh, Aubergine, Urtesalat
70,-

Muslingetoast

Blæksprutte blæk, Tørret æggeblomme, Thai basilikum
85,-

Saltet Torsk Kroketter

Walnut & Roast red pepper cream
75,-

Buffalo blomkål

Blåskimmelost cream, hvidløgschips, løvstikke
75,-

Ceviche tostadas

Dagens fangst, knoldselleri, sprøde skalotteløg
130,-

Charcuterie selection

Uldgris lardo, coppa, modnet pølse, syltede grøntsager

Pizza

145,-

Tuscan

Lufttørret skinke, tørrede tomater, pesto, chili Skift ud med Pate Negre + 50 kr
125,-

Margrethe

Tomat, mozza, vesterhavsost, basilikum, hvidløg
130,-

Salame

broccoli, salame, scamorza, tomat
140,-

Salsiccia

Tomat, svampe, chili, grønkål chips
130,-

Kartoffel

gedeost, rosmarin, sort peber
180,-

Trøffel

Hvid pizza, buffalo mozzarella, 6g vintertrøfler

Plates

100,-

Crispy chicken wings

fiskesauce og kirsebær eddike dressing
80,-

Ristet endive

æblesalsa, mandel brødkrumme, løgkompot
85,-

Bedesalat

tahini, creme fraiche, grøn chili pesto, sprød quinoa
110,-

Stegt quinoa

stegt æg, nduja smør, pancetta
75,-

Gulerod Tricolore

grillede gulerødder, puré, chips, kørvel, sumak
85,-

Stegt taleggio

porrenudler, hvidvinsreduktion, sorte oliven
110,-

Lamme carpaccio

tørret yogurt
125,-

Tagliatelle

lammeragu, knoldselleri, brandt løg
205,-

Trøffel tagliatelle

valle karamel, 4g vinter trøffler - 185
130,-

Linguine

hjertemuslinger, svampe, hvidløg, persille

Dessert

60,-

Mission Signatur Soft Serve

Mælk og hasselnød twist, hasselnødde crumble, bourbon caramel