KITCHEN TRIP 350 ,-

MENU MED PIZZA, PASTA OG EN MASSE ANDET AT DELE MED MISSION SIGNATUR SOFT ICE TIL DESSERT

(TILFØJ ÉN KØDRET FRA FRITGÅENDE LANDBRUG + 50kr)

PARTY PACKAGE 750 ,-

KITCHEN TRIP + ØL, VAND OG VIN AD LIBITUM I 2 TIMER

 
 
ALLE RETTERNE SERVERES TIL DELING PÅ BORDET OG KOMMER FRA KØKKENET, SOM DE ER KLAR

Snacks

35,-

OLIVEN ELLER NØDDEMIX

75,-

FLADBRØD

LABNEH, AUBERGINE, URTER
105,-

BRAISERET LAM PÅ TOAST

CHILI, YOGHURT, ZA’ATAR

65,-

Mission Surdejsbrød

RICOTTA, PURLØG, TØRRET BLÆKSPRUTTE

90,-

Calzone Fritto

Scamorza, Nduja, Gammel Knas
75,-

Ceviche tostadas

Sandart, knoldselleri, sprøde skalotteløg

Pizza

125,-

MARGRETHE

TOMAT, BØFFELMOZZARELLA, VESTERHAVSOST, BASILIKUM, HVIDLØG
130,-

4 CHEESE EXTRAVAGANZA

MOZZARELLA, BLÅ VESTERHAV, PECORINO, BRÆNDT LØG, HYLDEBLOMST, KØRVEL
145,-

SVAMPE

LARDO, SCAMORZA, TIMIAN

140,-

SALSICCA

TOMAT, SVAMPE, CHILI, GRØNKÅLSCHIPS
145,-

TUSCAN

LUFTTØRRET SKINKE, TØRREDE TOMATER, PESTO, CHILI
135,-

SALAMI

RICOTTA, MOZZARELLA, TOMAT

Plates

90,-

ÆBLE & KÅLRABI SALAT

CREME FRAICHE, VALNØDDER, SOLSIKKEKERNER

90,-

HONNINGRISTET HOKKAIDO GRÆSKER

CREME FRAICHE, “PUMPKIN SPICE”, SALVIE, BRUNET SMØR

100,-

MINI ROMAINESALAT

GEDEOST DRESSING, GRANATÆBLE, MEYERS RUGBRØD

95,-

BRÆNDTE GULERØDDER

PISKET FETA, DUKKAH, SYLTEDE INGEFÆR

95,-

STEGT BROCCOLI

tahini, sesam, tørret æggeblomme
100,-

CRISPY CHICKEN WINGS

FISKESAUCE OG KIRSEBÆREDDIKE-DRESSING
120,-

NYRETAPPE STEAK

RØD PEBER-CREME, OREGANO
130,-

QUINOA

SÆSONENS GRØNTSAGER, BLØDKOGT SOYAÆG
125,-

SPINATTagliatelle

COURGETTE, MASCARPONE, shitake
135,-

TOMATFUSILLI

BRAISSERET, STÆRK PØLSE PÅ FRILANDSGRIS, TØRRET LABNEH

Dessert

65,-

Mission Signatur Soft Serve

MÆLK OG VANILJE TWIST, KIRSEBÆRKOMPOT, PUFFEDE RIS